غنی فایل

فروشگاهی برای فرهنگیان، دانشجویان، دانش آموزان و...

غنی فایل

فروشگاهی برای فرهنگیان، دانشجویان، دانش آموزان و...

غنی فایل
امیدوارم در وب ما لذت کافی را ببرید.
آخرین مطالب
نویسندگان
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات
  • ۲۴ تیر ۰۰، ۱۱:۰۰ - آلپ صنعت
    عالی
  • ۲۸ تیر ۹۸، ۱۹:۰۴ - ⠀⠀
    ⠀⠀

در این پست تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی:گانینگ و ویلیام رومی را قرار دادیم. تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی:گانینگ و ویلیام رومی در قالب فایل ورد و قابل ویرایش آماده خرید  می باشد. در ادامه توضیحات تحلیل محتوای کتاب به روش گانینگ و ویلیام رومی را مشاهده می کنید.

لینک خرید


تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی:گانینگ و ویلیام رومی
تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی:گانینگ و ویلیام رومی

شماره پست: ۲۶۵ دویست و شصت و پنج.

تعداد صفحات: ۲۰ بیست صفحه.

فرمت فایل: ورد و قابل ویرایش.

موضوع: تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی:گانینگ و ویلیام رومی.


لینک خرید

چکیده :
هدف پژوهش حاضر تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی و سطح خوانایی گانینگ و ویلیام رومی می باشد. از روش تحلیل محتوا کیفی استفاده شده است. جامعه مورد مطالعه در این پژوهش، کتاب مطالعات اجتماعی سال تحصیلی۱۳۹۵ پایه ی چهارم بود.

نمونه کل کتاب مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی بوده است. ابزارگردآوری اطلاعات، سیاهه ی تحلیل مبتنی برروش ویلیام رومی،سطح خوانایی گانینگ و تحلیل مفهومی است که براساس مبانی نظری تهیه و روایی آن ها توسط متخصصان علوم تربیتی تأیید شد ه است.

نتایج این پژوهش نشان داد که متن، تصاویر و سوالات کتاب مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی بر اساس تحلیل محتوا روش ویلیام رومی با ضریب درگیری به ترتیب ۴۱/۰ ،۶۶/۰ ،۱٫۵ فعال می باشند و دانش آموزان را به خوبی درگیر کتاب می کند، تا بهتر کتاب را درک کنند.

سطح خوانایی کتاب مطالعات اجتماعی چهارم ابتدایی از نظر فرمول گانینگ ۷ سال تحصیلی بوده که سطح خوانایی کتاب بالاتر از پایه چهارم است ،یعنی سطح خوانایی کتاب برای دانش آموزی است که ۷ سال را تحصیل کرده است. در نهایت از طریق روش تحلیل مفهومی به این نتیجه رسیده ایم که تفاوت معنی داری میان زیر مقوله های میراث فرهنگی یعنی اماکن و بنا ها و خرده فرهنگ ها وجود داشت.

این کتاب در قسمت های که مربوط به تاریخ می شود توجه زیادی به بیان اماکن و بنا ها، سنت، هنر و صنایع دستی کرده است و هدف آن حفظ و بسط میراث فرهنگی است.
واژگان کلیدی: تحلیل محتوا، مطالعات چهارم ابتدایی، گانینگ، ویلیام رومی، میراث فرهنگی

نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فلاحی, امیر؛ یاسین بازگیر و زهرا محمدی پور، ۱۳۹۶، تحلیل محتوای مطالعات اجتماعی پایه چهارم از نظر میزان توجه به میراث فرهنگی:گانینگ و ویلیام رومی، سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران، قم، مرکز مطالعات و تحقیقات اسلامی سروش حکمت مرتضوی، .

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (فلاحی, امیر؛ یاسین بازگیر و زهرا محمدی پور، ۱۳۹۶)
برای بار دوم به بعد: (فلاحی؛ بازگیر و محمدی پور، ۱۳۹۶)


[purchase_link id="4877" text="خرید" style="button" color="blue"]

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی